Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "Τι θα πει ο Α. Σαμαράς στην ΔΕΘ;"

Στη ΔΕΘ θα μιλήσει σήμερα ο αρχηγός της ΝΔ, Α. Σαμαράς και οι λέξεις κλειδιά στην ομιλία του θα είναι «επαναδιαπραγμάτευση» και «επανεκκίνηση».

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να στείλει μήνυμα προς την Ε.Ε., αλλά και το ΔΝΤ ότι αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, πρώτο του μέλημα θα είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και η επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δηλώσει «δικαιωμένος» για τις προβλέψεις του πως το πρόγραμμα οδηγεί σε ένα οικονομικό αδιέξοδο και θα στηρίξει την επιλογή του να καταψηφίσει το μνημόνιο.

Επίσης ο κ. Σαμαράς θα επαναλάβει τη θέση του ότι με το έλλειμμα να έχει σκαρφαλώσει στο 9%, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ανάκαμψης, προκρίνοντας ως μόνη λύση την ανάπτυξη.

Γι’ αυτό και θα προτείνει μια σειρά μέτρων, όπως η εργασιακή εφεδρεία, όπως όμως την εννοεί η ΝΔ και θα επαναδιατυπώσει τις προτάσεις του κόμματός του για μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΦΠΑ, όπως επίσης και τον συμψιφησμό των οφειλών από και προς το Δημόσιο.

Τέλος ο κ. Σαμαράς αναμένεται να ζητήσει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία άμεσα, καταγγέλλοντας ότι όσο μένει στην εξουσία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι ζημιά που προκαλείται στη χώρα.

ΠΗΓΗ: TROKTIKO
http://troktiko.eu/?p=250490


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS