Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Σε βαρύ κλίμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σε βαρύ κλίμα πρωτίστως η κοινωνία που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια αντοχής στην οικονομική "αφαίμαξη"! Είναι δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει ένα τεράστιο ιδεολογικό σοκ! Όχι μόνο επειδή καλείται να ασκήσει μια πολιτική που αντιμάχονταν επί δεκαετίες αλλά κυρίως επειδή την ασκεί με τον ακραίο και πιο άδικο κοινωνικά τρόπο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Κατήφεια, προβληματισμός και μοιρολατρία είναι τα στοιχεία, που κυριαρχούν στο κυβερνητικό  στρατόπεδο, μετά την ανακοίνωση του  νέου άγριου φόρου στα ακίνητα, γεγονός, που εκλαμβάνεται αφενός ως ομολογία αποτυχίας της μέχρι τώρα προσπάθειας  και αφετέρου ως παραδοχή της κυριαρχικής  θέσης, που έχει η τρόικα έναντι της  κυβέρνησης, τουλάχιστον αυτή την  περίοδο.

Ανήσυχος από τις  διαφαινόμενες αντιδράσεις και  εντός του κυβερνώντος κόμματος, καθώς οι βουλευτές του καλούνται  να ψηφίσουν και νέα πακέτα επώδυνων μέτρων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συγκαλεί εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι την κοινοβουλευτική ομάδα του  ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εξασφαλίσει  τη συναίνεσή τους στις νέες αποφάσεις. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=145011


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS