Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Αν δεν επιτευχθεί ο φετινός στόχος, θα επιβληθούν κι άλλα μέτρα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι μοναδική η ευκολία με την οποία μια εβδομάδα πριν έλεγε ότι δεν επίκεινται νέα μέτρα και αφού τελικά ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ, αμέσως προαναγγέλει και τα επόμενα! Άμα έχεις ριζοσπαστικό αριστερό παρελθόν είναι άλλη η αίσθηση της αναξιοπιστίας;; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προϋπόθεση για την αποφυγή επιβολής νέων μέτρων είναι η κάλυψη του στόχου των 54 δισ. ευρώ που έχουν προϋπολογιστεί για το τρέχον έτος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «θα πρέπει να ακολουθήσει ο δημόσιος τομέας, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι πρυτάνεις, θα πρέπει να ξεπεράσουν την ιδιοκτησιακή τους νοοτροπία». Επίσης, όπως πρόσθεσε, θα υπάρχει δημοσιονομική πειθαρχία για πολλά χρόνια στη χώρα προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση.

Αναφερόμενος στον τομέα αρμοδιότητάς του, ο υπουργός Επικρατείας, δήλωσε ότι εντός της εβδομάδας θα μπει λουκέτο στο Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, ενώ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη βουλή η τροπολογία για το κλείσιμο της ΕΤ1.


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=309168


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS