Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Πόλεμος στον ΟΗΕ για παλαιστινιακό κράτος"

Ο πρόεδρος Αμπάς είναι αποφασισμένος να θέσει το θέμα στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Νετανιάχου διεμήνυσε ότι θα παρέμβει αμέσως, ζητώντας επανάληψη των απευθείας διαπραγματεύσεων.

Αμετακίνητοι και, αψηφώντας το αμερικανικό βέτο που έχει προαναγγείλει ο πλανητάρχης στο Συμβούλιο Ασφαλείας, εμφανίζονται οι Παλαιστίνιοι στην απόφασή τους να ζητήσουν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος.

Μετά την ανακοίνωση του Παλαιστίνιου υπουργού Εξωτερικών ότι ο Παλαιστίνιος πρόεδρος στις 23 Σεπτεμβρίου πρόκειται να υποβάλει στον γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν το αίτημα για πλήρη ένταξη κράτους της Παλαιστίνης (την οποία μπορεί να αποφασίσει μόνο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπ. Νετανιάχου, ανακοίνωσε ότι θα ανέβει στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ την ίδια μέρα με τον Μαχμούντ Αμπάς και θα καλέσει σε επανάληψη των απευθείας διαπραγματεύσεων με τους Παλαιστίνιους. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63383033


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS