Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS - Blogs - "Ετοιμάζουν τα προεκλογικά συνθήματα στη Συγγρού!"

Σε πλήρη... προεκλογικό σχηματισμό βρίσκεται η Συγγρού, με το στενό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά να βρίσκεται στη φάση εύρεσης των συνθημάτων που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λέξεις «Ελπίδα» και «Ανάπτυξη» είναι αυτές που αναμένεται να γίνουν  «σημαία» της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναζητείται η φράση-κλειδί, αντίστοιχη με αυτή που είχε χρησιμοποιήσει το κόμμα κατά την προεκογική περίοδο του 2004 («Ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή»).

Στο πλαίσιο αυτό ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες με τις συνδιασκέψεις που θα πραγματοποιηθούν ανα την Ελλάδα για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο. Επίσης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος έχει ενργοποιήσει πλήρως τα μέλη του Πολιτικού Σχεδιασμού και ετοιμάζουν τα σχετικά φυλλάδια.

Ως πρόβα «τζενεράλε» αυτή της στρατηγικής θα είναι η παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Εκεί ο Σαμαράς αναμένεται να παρουσιάσει και τη νέα στρατηγική, που θα κινείται στη γραμμή: «Τα εισπρακτικά μέτρα  δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνία».


ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/251099/Default.aspx


Share


Tags: BLOGS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS